reede, 9. juuli 2010

Soft drink = surm?

See on t6esti v2ga jube, et neid juuakse hommiku-, l6una- ja 6htus33giks. No vist kogu aeg. Ma ei taha nendest enam mitte midagi teada. Pigem myrgitan end kraaniveega, kui selle jamaga!
6htul, paar p2eva tagasi, kui Marc n2itas mulle garaazis oma mootors6idukid, neid on seal ~10: igasugused lume, ratta ja elektrimasinad, m2rkasime, et k6rval majas p6leb tuli. Sain teada, et minu voodist 20m kaugusel asub lammaste maja. Seal neid oli umbes 75, k6ik m22gisid ja haisesid, paar tykki pidid jalust maha l33ma. 6nneks asuvad nad maa all, ja uks ka teiselpool maja, nii et hingamine pole raskendatud. :D
J2rgmine p2ev kylastasime veel yhte loomaaeda, hostema 6e oma, kus oli metsikult palju lehmi, kasse ja lapsi. Kokku lugesin 15 erinevat kassi, 5 last ja 100?200? lehma. Enne seda k2isime aga mingite vanavanemate juures, kus s6itsin ATV'ga. Alguses oli rahulik, sest reisin m33da metsi Rumeriga, kuid p2rast ta enam ei viitsinud ning l2ksin Marc'ga s6itma. R2ndasime m33da sopalompe, 1,5m k6rgustest v6sadest ja sattusime j6kke, tagasi tulles n2gime nagu kaks mudakonna.:D Btw, selles farmis elab ka maksimumarv lehmi ning siis n2itas Marc mulle igasuguseid traktoreid jms masinaid. Yhes6naga need, mis elavad ka farmville maailmas. See viimane on minu peres v2ga populaarne. 60% perest ei saa elada yhtegi p2eva ilma fb'ta.:S
Kolmap2eva 6htu oli see-eest v2ga lahe, huvitav, naljakas jms. Sain tuttavaks veel 4 vahetus6pilasega Euroopast ning selle piirkonna Lions'tega. Alguses s6ime, NORMAALSET toitu: kartuleid ja liha - sain aru, et sellest tundsin t2iega puudust xd. P2rast seda Lions klubi kinkis igale vahetus6pilasele koti t2ie suveniire, mille seest leidsin mina Miki Hiire!!:D ja veel yhe koti. Igayks pidi midagi r22kima mikrofoni.. Ma r22kisin, et kuidas mulle meeldib Kanada, kuidas ma ootasin seda p2eva, mil ma saan siia tulla ja t2nasin k6iki ja k6ike. V2ga imelik oli see, et ma isegi ei v2risenud xD. Siis kui k6ik olid oma fantaasia rikkad k6ned esitanud pidime oma plakatitega (plakatid oma kodumaast) minema erinevatesse kohtadesse, yksteisest v2ga kaugule ja ootama, mil "kliendid" tulevad kysima meie kodumaast. Lugedes kokku, umbes 25 inimest sai teada midagi Eestist. Suht hea arv, v6rreldes kui populaarne on Eesti... Isegi l22ne-eurooplased ei tea kus see asub. Igatahes p2rast seda r22kisime pikalt kanadast ja tegime nalju nende yle. T6desin, et siiski euroopa jms on palju targemad ja intelligentsemad kui p6hja-ameeriklased.:) Kahjuks sai see 6htu kiirelt l2bi ja suundusime magama, sest j2rgmine p2ev suundusime varakult Kitcheneri. Kitchener on suur linn. Tegelikult ma arvan, et me ei k2inudki seal :D. Sattusime mingisse kaubanduskeskusesse, kus veetsime viis tundi. Sellest ajast peale vihkan shoppamist, sest raha lendas taevasse (tegelt mitte) ja kilod kohvris t6usevad.. ja p2rast l2ksime k6rvalmajja, kus on kino ja vaatasime Eclipse!!! Pilet maksis 10 dollarit, ehks siis palju rohkem kui EEstis. Film ise oli palju parem, kui noorkuu, ja m6nel korral hakkasid pisarad voolama xD. Soovitan vaadata!
T2na m2ngisime paintballi... yhes6naga v6in 3elda enam mina seda ei m2ngi.:D 6htupoolikul on oodata j2rjekordset Lionsi kokkutulekut, kus pean vist j2lle Eestist r22kima :S.

Finland, Belgia, Holland, Austria, Estonija & India


Eesti


Siit saab k6ige maitsvamaid sandwich'e


S33ge tervislikult ;D

Ps. m6ned pildid leiate "Lisaks" alt.

2 kommentaari:

Laura ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Liisi ütles ...

Miks sul Soome ainsana inglise keeles on ja mis riik see Estonija veel on? :D

Olgu-olgu, ei nori:D