esmaspäev, 14. märts 2011

Ou yeah, I am back, or not?

Don't call my name, don't call my name ALEJANDROOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
See ilus laul kummitab mind ikka täiega, siis see lihtsalt peab olema esimeseks lauseks. Btw, see on viimasel nädalal väga suurt rolli mänginud minu elus...

F: Was passiert dann in die letzte Woche?
A: Ich war in der Mittelseminar!!!!

Suht happy olen ma, et sattusin just teatri seminarile, mitte mingile faking jugend kultuurile, kuhu oleks pidanud minema nädal aega varem.

Q: Why didnt you go?
A: Because I was totally sick, 

Ou yeah, mind tabas esimest korda 13a jooksul Gripp. Lamasin kolm päeva järjest 40 palavikuga ja üks hetk käisin haiglas suremas. Seal valati veeni mingit vedelikku, ning astusin ma kolmandasse ellu!
Welcome!
Haigeks jäädes, päev enne berliini seminari, teatas mu pere, et ma ei saa Berliini sõita ning mulle anti siis valida, kas teater v mingi muuseumite värk. Mõtlesin hoolega läbi, sest mõlemad tundusid suht huvitavad, aga otsustavaks sai siiski see, et muuseumi seminarile sõidab lätlane ning temaga ma ei tahaks küll kohtuda! Teater  mulle meeldis ka, nii et sõitsin siis 5ndal minema.
Sõit oli mega hea, palju parem kui 23'ndal Detsembril, kus kolisin 2 kohvri, spordi-, seljakoti ja kitarriga Münchenist Oeldesse. 

Q: Why did you change your family? 

Nii palju on seda minult küsitud, aga ma ei oska selgitavalt vastata. Üheks põhjuseks nimetaks, et suhted õega olid suht sitad, nii sitad nagu Nigeeria väljaheite kabiinid. Teiseks olid arusaamatused vanemataga, aga see suht arusaadav, vaadates astroologiselt poolelt. This means, that sõnnid ja lõvid ei saa üksteisega läbi. Kolmandaks sai saatuslikuks, minu nn kultuurišokk, mis oli MEGA. Ei tahaks seda kommenteerida...
Mis mulle aga meeldis Münchenis oli see, et ma leidsin mingid tüübid, kellega sai täiega juua! :D

Ok, komm zurück, und schreib über Mittelseminar!

Berliini Hbf jõudes, sain tuttavaks ühe tüdrukuga USAst, kes oli teel samale seminarile! Sõitsime siis koos sinna, ja oeh kuidas ma oskasin ära väsida temast.. Ta ainult rääkis-rääkis- ja -rääkis oma inglise keele aktsendiga. 
WOW,  I thought, that i speak too much, but she didnt close her mounth for 30 sec, so it was a little bit horrible.
Elasin üle, ning jõudsime jugendhausi. Enne meid oli kohal ainult japana - Wakako. Sie war sehr nett und total lustig!!! Jahm, selliseid inimesi nagu teda annab nagu tõesti otsida. Paar minutit hiljem jagati meid tubadesse: sattusin kahe sakslase, kahe espagnoli, japana ja leedukaga ühte tuppa. Varsti lendasin e-korrusele ja MÄRKASIN, ET UKSEST SISSE TULEB LÄTLANE!!!! Lätlane, kellega oli augustis romantika ja kellele näitasin paar nädalat hiljem ****! Noh, mis mul üle jäi kui teda vahtida suu lahti, mida tema tegi ka ja küsida, WAS MACHST DU HIER??????? und ANTWORT: WARUM BIST DU HIER? Ma ei saanud nädala lõpuni aru, miks ta vahetas seminari, aga ju vist oli see MEIL SAATUSEKS!

F: Ist er noch mit dir verliebt?
A: Ich habe keine achnung, aber ich werde dass sehen in YES seminar! :)

Sattusin Vilisega ka ühte AG - arbeitsgrupp, kus suhtlesime juba esimsel õhtul suht vabalt, ning leppides kokku, et 2010 suvest me EI RÄÄGI!
Pühapäeval tegime rühmaga (24 tüdrukut - 10 poissi) linna ekskursiooni bussiga. Leidsin juba mingi 12h endale väga lahedaid nn friends' e. Suht ich verstehe nicht, miks mingitel vahetusõpilaste kokkutulekul leian endale väga kiiresti sõpru, kui nt koolis läheb 2-3 aastat aega... Oh, can you answer the question?Sõitsime bussiga tähtsamad kohad läbi... ja hiljem toimus AG.

Q: Wtf is AG, what did  you do in AG?
A: Me rääkisime vahetusaastast, mis oli läbi, vahetusaastast mis tulemas, ideaalsest vahetusõpilasest, perekondadest, tujudest, emotsioonidest ja suhtlemisest, nt kui raske on leida endale sõpru v kui tihti suhtled Heimatlandiga! Iga päev toimus see.
On Sunday evening, we had party. Selline karnevali õhtu, kauaks ma seda ei tähistanud, kuna faking chocolate isu oli! Tõmbasin siis lätlase ja leedulase õu välja, ning juhtusime minema U-Bahni poole, kus on need lahedad automaadid, millesse sisestad raha ja saad kõike, what you want! ---------UND DANN ICH WAR SEHR GLÜCKLICH!

Esmaspäeval toimus Berlin Stadtrallye, kus pidime mingeid ülesandeid lahendama. Suht feil oli, sest keegi ei viitsinud seda teha ja üks hetk meie grupp(lätlane, sakslane, jaapanlane ja rumeenlane) läks tülli. Istusime mingi tund aega niisama vaikides rongijaamas, kuni tuli mõte interneti kasutada ja vastata nii küsimustele.Pidime ka Romeo ja Juliat mängima, mis ka suht nõme välja tuli, fb'st näeb ka nõmedaid asju. Pärast ülesandeid leppisime kellaaja kokku millal kokku saame, kuna üksinda tagasi poleks me saanud sõita...

Here in Germany is very strange system with tickets. They have here ticket for one person or for five people. I dont like it!
Oli ka reegel, et liikuda võib min 3inimest. See oli väga raskendatud, kuna kolm inimest samasuguste huvidega on raske leida! Õhtul oli neoonvärvidega MINIGOLF, kuhu halva nägemisga tüüpidel parem mitte, feilisin golfiga täiega. Tõestasin endale, et mina pole "reaalne" inimene!

Teisipäeval oli muusemi päev. Valisin enda jaoks huvitava muuseumi, mis rääkis Saksamaa filmiajaloost. See oli megalahe, aga minule see jäigi lahedaks... Õhtul toimus theater workshop. Kaks naist tulid kohale ja jagasid meid kahte gruppi, kus õppisime nn ilma sõnadeta emotsioonide näitamist. I LIKED IT. Pärast rasket avalikku etteastumist, mis krt ikka veel pole minu seest ära kadunud, lendasin taanlase, sakslase ja leedukaga linna. Valisime mingi baari, kus oli Happy Hour ja et saaks õues istuda, igaks juhuks kui keegi avastaks, et me alla 18.
Seks rannal läks kurgust alla, ja suht bekloptise peaga istusime valele liiinile ! Jõudsime kohale peale 12, mis oli reegli rikkumine, aga pääsesime!!!

NEVER DRINK ALCOHOL!!!!

Kolmapäev möödus AG'ga, millele ma aega ei raiska. Aber Donnerstag war sehr Interessant!

F: Warum?
A: Weil wir waren in Reichstag und hatten freizeit!

Hommik algas varakult, varem kui tavaliselt. Usually was breakfast from 8 but than it was from 7.30.
Alustasime päeva saksa teatriga - lava taga.. Jätkus vabaajaga, AND I HATE SHOPPING, CAUSE I SPENT MORE THAN ** EURO.. kolm tundi väsitas täiega aga kuna elu läks edasi, siis olime reichstagis. Sattusin politseisse, kuna mu nime polnud külastajate seas, aga läks õnnelikult, ja sattusin terroristide sihtmärki - klaaskuplisse! Das war wirklich geil!!! Kontroll oli aga suht ränk, võrdleks seda kui Toronto lennujaamaga, kus küsitakse, kas sul on taldadel lehmasitt. Kiidaks aga eestit, sest riigikogu on aga eestlastel palju ilusamalt dekoreeritud, i am sry german people, mingid lillad toolid ei sobi lihtsalt poliitikasse!

EDASI LÄHEB IGAVAKS... 
Am Abend wir sind gegangen... haha peaks kirjutama, et teatrisse, nagu see nime poolest oli, aga tegelikult oli see sitane schrott! Etenduse teemaks oli vaimude otsimine, aga juba 3minutist oli kõik nii labane. mees läks kappi õhku hajuma, aga tegelt tegi kapiukse teiselt poolt lahti, siis tundus rohkem see nagu komöödia moodi. Esimesed 30min me ei leidnud saalis ghoste, kuid siis läksime õue ja vaata vaid, kuulsime hääli. Auto CD oli suht valjult pandud peale. Liikusime mingite plakatitega mingile tühjale platsile, kus ajasime politsei auto ümber ja seisime ringis. Kohe alguses tuli üks politsei auto, 10min hiljem oli 3politsei bussi kohal.. HAHA, YFU reageeris kiirelt ning lahkusime kiirelt. Teised kes jäid, veetsid arvatavasti käeraudades arestimajas.
Wow, that was cool performance!!!

Reedel oli sad day, AG ja valmistumine galaabendiks. Pidime Balti riike tutvustama, aga no krt, meil pole suht peale laulupeo, midagi erilist. Käisime siis russische lebensmittel's präänikuid ostmas, ning õhtul hiljem tõestamas, et need balti riikide traditsioonilised maiustused..
Krt, selle Russische Lebensmitteli kõrval, oli vene restorant. Kus müüdi pelmeene, aga kuna mõnel oli sest pohhui, siis pidin oma tahtmisest loobuma :(.

Q: How was you  LAST DAY?
A: Very, very sad!
Q: Why?
A: Cause with some people I never meet again... :(

Jep, laupäev oli pisarate päev. I dont understand one thing, always when I leave youth camp, or seminar I CRY, but when I left Estonia, I was so happy!!!
Raskemaks tegi ka see, et meie hulgas oli neli jaapanlast, kelle perekonnad olid suht halvas olukorras. Nii nõme tunne, kui näed kedagi raskes olukorras, aga sa ei suuda teda aidata. Jätsime jugendhausis kõikidega hüvasti, peaaegu kõikidega, mõnedega kohtun juulis uuesti ja sõitsin Espangnoliga Hfb. AND THAN MY FACE was totally wet......

I will continue..

Mida õppisin seminarilt?
1) I dont want to go home,
2) All exchange students stories are similar,
3) I  am in love with South - America culture, from september i am going to learn Spanish, and 2012 I will go to Columbia..
Q: Why Columbia, why in love?
A: I like language, temperanto, dance and people! In Columbia lives one wonderful Mensch!
4) I am crazy person, and noone forget me.. :S

THE PHANTOM OF THE OPERA IS HERE, INSIDE MY MIND.... YEAH, I AM DREAMING..
GUTE NACHT!!!

PS. thanks for person nr.2!!! :)

1 kommentaar:

Angela ütles ...

wow u had wild time there!
Like!

have fun!!!!