laupäev, 10. aprill 2010

Inimesed usuvad meeleldi seda, mida nad tahavad.


Käisin vaatamas, 2010.a kevade kuulsaimat etendust: "Keskkooli muusikal". Paar kuud tagasi, kui sain pakkumise vaatama minna, olin pessimistlikult häälestatud: "Ah, mida ikka eestlased USA filmist võivad teha...", kuid kui etendus oli kestnud ~3min olin suht ekstaasis, mis kestis lõpuni:D Kõik oli lihtsalt suurepärane, kuigi vahepeal ajas närvi, et nii suur lava on ja tegevust liiga palju :D

Cinamoni kino "lahe". Film algab 15 min hiljem ja lõppeb 20 min varem :S. Nii hea, hoitakse kinni ajagraafikust ja lisaks kingitakse lisapilet(id)! :D

Avastasin, et mõned ei tee homo- ja biseksuaalsusel vahet, nii et:
Biseksuaal - on inimene, kes tunneb seksuaalset huvi mõlemast soost inimeste vastu.
Homoseksuaal - on inimene, kes tunneb seksuaalselt huvi samast sooost inimeste vastu.
PALUN edaspidi, kahel asjal vahet teha!!!

Segased ajad on saabunud! Oleks nagu hilise murdeea probleemid saabunud.. EI suuda oma mõtetest aru saada, ei saa aru, miks nutan..:S või tegelt, ma ju tean mis toimub, aga krt, ma ei suuda sellega ära harjuda, st endale tunnistada... FAKK, miks ma sündisin siia??? EI salli eneseotsimisretki, kuna alati leiavad nad kurva lõpu.. :( Arvatavasti kardan tulevikku, mis võib sellega kaasneda, sest "paradiisini" on PIKK maa! Persse, miks peab nii olema??? Tänapäeva mõttelaad on ära hirmutanud, miks peab _eid vihkama, kõik on ju ikkagi normaalsed!
EI SAA ARU!

PS: Mälestame hukkunut Poola delegatsiooni!!!

77 kommentaari:

Angela ütles ...

aitähh, et kõik biseksuaalide ja homoseksuaalide kohapealt selgeks tegid:D muide nagu ma mainisn ei saanu dma esmaspäeval kirjandit kirjutada, sest pidin nendel samadel teemadel suga kirjavahetust pidama:D
muide vb viitsid täpsustada et mis see metroseksuaal on , noh et vaido kohapealt ka kõik selge oleks:D( on lootust või mitte)
ette tänades
A.A.

kaia ütles ...

1.et muuta meie kalli K.V elu lihtsamaks.
"Metroseksuaal on sõna, mis kirjeldab mehi, kes pööravad tugevat tähelepanu oma esteetilisele välimusele ning kulutavad omajagu aega ja raha oma imidži(te)le ja elustiilile." (wiki ütleb nii)
2.aga et su elu uuesti keerulisemaks muuta...kui sa mõnele neiule põsemusi tehes feilid ja pool-pärismusi teed, kas see läheb biseksuaalse kogemuse alla? (tsau A.A)

K.K

Angela ütles ...

hmm jah ma tahaks sellele viimasele ka vastust saada???

Karin ütles ...

Sry, Angela, kirjandi pärast... :( aga vähemalt oli sul põhjust näha teisipäeva hommikul päikesetõusu :D
Aitäh Kaia, et seletasid Anonüümsele Vaido isiklikust elust! :)
Vastates "viimasele" küsimusele, arvab k.v et see sõltub asjaoludest... tuletades meelde tõllu rõdu (h.k + a.a + m.m), missuguseid tundeid see suudlus välja tõi, võib kinnitada et tegu oli biseksuaalsusega! :D
Ehk siis Kaia, feilida saab ainult täis peaga! :D

kaia ütles ...

aga kui konkreetne vahejuhtum toimus tallinna vaimais vaimses väärikas õppeasutuses, on vähetõenäoline, et asjaosalised olid ebakained. järelikult polnud see feil vaid kaval lähenemiskatse, mis ebaõnnestumise korral feilimise süüks ajada? kui nii, siis oli ilmselgelt tegemist biseksuaalse kogemusega. (isegi siis, kui asjaosalised pärast intsidenti vaiksemasse ruumi ei suundunud?)

PS: html tagid, mida su armas blogikommentaarium kasutada lubab moodustavad kokku bi a.

K.K

kaia ütles ...

vaimais=vanimas* : (

Angela ütles ...

Hmm lähenemiskatse, huvitav :D. Muidu, igaksjuhuks, et kas m.m tähendab musi musi või m.m tähendab meelis melnik.

Hanna ütles ...

ma hakkasin ka mõtlema, et kes on m.m. panustan meelis müürile :)
H.L.

kaia ütles ...

on võimalik, et lähenemiskatse oli antud olukorras suunatud mõnele teisele seltskonnas viibinule, katse sooritaja läks lihtsalt ähmi täis. see küsimus painab mind rohkem kui see, miks taevas sinine on.
ja m.m võib mammu-musi ka olla. (minu panus läheb samuti müürile)


teine (veel painavam) küsimus: miks ma mitu korda päevas K.V blogi vaatan?

armastusega,
K.K

Hanna ütles ...

ma leidsin veel ühe painava küsimuse - mida tähistavad M-tähed kommipakil nimega M&M's?

Karin ütles ...

Kaia, mis lähenemiskatsele sa viitad??? Kes selles osalesid? Ma arvan, et see oli 100% biseksuaalne kogemus/tegevus! ja KES NEED INIMESED OLID?
Kurvastan teid, kallid kaasmaalased, härra Müür on meil füüsikasse süvenenud, ning kuuldavasti ei käi(nud) ta ka tõllu peol, see tähendab kolmas osaleja g.t rõdul oli m.m = meelis.melnik...
K.v'l tekib tunne, et meie seas on olemas veel üks bi... (kaia, kas tõesti oled sa mulle 7,5 kuud valetanud?:( )

kaia ütles ...

hanna :' ( kuidas ma edaspidi m&m'e söön, kui mul kohe üks habras pastakaid armastav noorhärra silme ette kerkib?
ja minu poolt uus painav küsimus: miks pole siniseid skittles'eid? et vältida vikerkaare teket ja püsida hetero? või nad lihtsalt diskrimineerivad vähemusi? (jätaks siis kollase välja, aga sinine? porqué?)
kallis K.V, valestimõistmise vältimiseks soovivad asjaosalised(vähemalt üks neist) esialgu anonüümseks jääda. kuidas sa üldse võid mind valetamises süüdistada? :(

K.K

Karin ütles ...

Kaia, varsti sa ei saa enam üldse M&M süüa (vähemalt paar nädalat... kuni lennujaamad uuesti avatakse)
Jahm.. skitllesite lugu on traagiline, ju nad tõesti tahavad olla rassistid :@
Ning krt küll, sa oled mulle terve õppeaasta rääkinud, et tunned seksuaalset huvi vastassoo vastu, kuid nüüd mu unelmad purustasid... :'(

Hanna ütles ...

Teil on sellisel juhul küll väga huvitavad jututeemad...

kaia ütles ...

küll m.m midagi välja mõtleb, mis selle tuhaga teha ja saame jälle kommi! (iseasi, kas me tahame)
karin, mingist SEKSUAALSEST huvist ma kohe kindlasti rääkinud pole, vb paar väikest tal-on-ilusad-silmad märkust.

hanna, millest muust matemaatikas ikka rääkida?

Hanna ütles ...

üü, ja kellel siis ilusad silmad on?;D matemaatika jutt, ma eeldan, et siis keegi meie klassist?
muide, saku poes täna oli veel lademetes m&m'se.. mõtlesin osta aga ei ostnud:S

Karin ütles ...

Ma vaatan Kaia, et sa vanaks jäänud, juba amneesia hood? :S
Rumal Hanna, sinu pärast saavad mingid pastaka närijad M&M komme, aga tublid ja targad bi'd ei saagi :'(
Väga huvitav tähelepanek K.K, kellel on mata tunnis ilusad silmad??? Ma millegi pärast näen ainult kellegi juukseid (kuigi aus olla eliisil on ilusad silmad, aga kuklas tal neid ei ole?! või on?)

kaia ütles ...

ma ei pea ju silmadest rääkimiseks neid nägema. ja tagapingist on vaade vähemalt neljadele ilusatele (isastele) silmadele. kõik ei vaata ju terve tund uudit vaid keerlevad niisama oma pingis.
kui ma nüüd nimesi nimetama hakkan, siis K.V ahistab mind ülejäänud kooliaasta sel teemal, nii et ilusad anonüümsed silmad : )

K.K

Hanna ütles ...

ma panustaksin nendele silmadele siiski, mis sinu lähedal mata klassis asuvad, või mis? oota, kas neli silma või neli silmapaari?:)

kaia ütles ...

neli silmapaari ikka : ) vb. on rohkem ka

(kalevi greibišokolaad on imeline ja kolmest plaadist muffinitest, mis ma(mu emme) mu jumalale tegi, on alles umbes 10. ilus sujuv teemamuutus?)

Hanna ütles ...

deem, ma lähen ka kohe muffneid tegema. siis ma polegi enam originaalne:( aga katsun teha vähemalt kõige paremaid!!!
olen ka mõelnud, et greibišokolaad on kindlasti hea, tahaks ka proovida!
aga teemasse tagasi siiski. sa võid mulle isiklikult näiteks msnis öelda, kes need silmad on, ausõna, ma ei hakka sind ahistama nagu karin:D ma olen lihtsalt uudishimulik:D

Hanna ütles ...

äkki meil on sama maitse;D

Karin ütles ...

Mina panustaks viiele silmapaarile, neist kolmele kuuluksid naissoost isikutele ja ülejäänud on lihtsalt peded... (üks ei ole)
Hea, hea teema muutus, jäta mulle ka üks muffin :P :), ja sellest rääkides, siis minul pole üldse mitte midagi = ma ei viitsi hommikul ennast varem äratada, nii et 10 on parem kui mitte midagi! : )

Hanna ütles ...

kes on peded?????!!!!!

kaia ütles ...

mh, ärge kiusake nüüd last. : (
see tal-on-ilusad-silmad oli lihtsalt mingi suvaline lause, oleks võinud sama hästi öelda, et räägime mõnest hästi lõhnavast/ilusate papudega/pehmete juustega/madala häälega klassivennast. ja siin ma ka ei vihja kellelegi kindlale.

aga ilusad silmad, võta meie klassinimekiri, lahuta kõik tüdrukud(sest me räägime siin heteroseksuaalsest huvist) ja lahuta M.M, sest teda ma ei suudaks siis ka Sellise pilguga vaadata, kui tal beebipandasilmad oleksid, ja saad ilusate silmadega klassikaaslased : )

vaevalt hommikuks 10 muffinit alles on, heal juhul saab jumal mõne šokolaadilõhnalise muffinipaberi.

Karin ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Hanna ütles ...

kaia, sa oled nummi:)

Karin ütles ...

Härra Ila on meil pede... ning kaia, mina poleks enam nii kindel, et sa ainult poistest huvituksid... (homme on mata ^^)
Ärge M.M solvake... ta on ka meessoost, ainult ta ei ole pärit planeedilt Maa! nii et arvutuste kohaselt, korman on huvitatud 33'st inimesest 8-)
MA TAHAN KA ÜHTE MUFFINIT!!!!!!!

kaia ütles ...

miks sa selles kindel pole? ma polegi väitnud, et m.m mees poleks, ta lihtsalt ei ole tõsiseltvõetav mees. ma ei ole huvitatud kõigist ilusate silmadega noormeestest, K.V, mis sa arvad minust. neil on lihtsalt ilusad silmad. (miks sa arvad, et ma ainult meie klassiga piirdun? : D)

vb. saad muffinit

K.K

Angela ütles ...

Tsiteerides hästi lõhnavast/ilusate papudega/pehmete juustega/madala häälega klassivennast. kui kõik need omadused kokku panna tuleb välja väga segane ning huvitav klassivend. Muidu K.V jõudsin täna koju ja vaatasin, et sul nii palju kommentaare. Pidin ka ühe lisama, et 30 kokkusaada:D

Miks täna eatist nii vara ära läksid???

Karin ütles ...

Ei Kaia, Hr. Wall ei ole inimene, ta on ROBOT.. ja tänud muffinite eest! :D (K)
See segane ja huvitav klassivend on arvatavasti Gei! Ja ma olen alati õnnelik uute kommentaaride üle! :D
Vabadust, aga ma tahtsin hr. Aasmetsale kingituse teha, mille tõttu pidin varem lahkuma! :)

Hanna ütles ...

kaia, kas sa käid poiste juukseid näppimas? mina näiteks ei tea küll, kellel meie klassist on pehmed juuksed ja kellel mitte... madal hääl ja ilusad papud on juba tuttavam teema:D mingit head lõhna pole ka tähele pannud kusjuures:D

Karin ütles ...

Aga see-eest Hanna, tead sa kindlasti, kellel on tüdrukute seas pehmed juuksed, eks ole? :)
Ja vaata fakti, kuidas sa saaksid mingit lõhna tunda, kui sul alati nina kinni. :S

Hanna ütles ...

:D:D:D Ei karin, tegelt mul ei ole krooniline nohu. ja tüdrukute juukseid ma ka näppinud pole

kaia ütles ...

oh jumal.
1.kas see segane ja huvitav klassivend on keegi kindel? kui on, siis kes ja miks ta gei on? : (
2.ptv muffin, a ilma musita teinekord
3.ejgfrojhgtrü lisaks sellele, et ma m&m'e mingi klassivennaga seostan, seostub nüüd (ülivahva film) wall-e nüüd ka temaga. AITÄH KALLIS K.V : @
4.O.A polnud neiu K.V lahkumise üle sugugi õnnelik
5.H.L, kalli tehes ma teen tavaliselt pai ka, st. jah, näpin juukseid. ja su ninaga on midagi vist väga viltu, kui sa mingit head lõhna tähele pole pannud
6.me peaks klassiblogi tegema
7.me peaks klassi fotoalbumi(vms) kasutaja tegema, kuhu kõik pilte paneks.

Karin ütles ...

Kas tõesti pole näppinud, kas ma pean sulle meelde tuletama, kuidas sa täna muusika tunnis ei-tea-kelle juukseid näppisid?:D
Muide, mul tuli meelde, et härra Melnikul on päris vänge lõhnaõli, nii et jään püsima fakti juurde, et sul krooniline nohu! :D

Hanna ütles ...

K.V:see oli erand, mul oli igav:D ja melniku lõhnaõli olen küll tundnud aga seda ma kohe kindlasti heade lõhnade hulka ei loe (kas ta näeb ka teoreetiliselt seda blogi või on see kinnine?)
K.K:1.ma tahaks ka teada
2.mis on ptv?
3.nõus
5.mu ninaga on vist tõesti midagi viltu, ma hakkan juba muret tundma.
6.hea mõte!
7.ka hea mõte!

kaia ütles ...

pole tänu väärt=ptv

Hanna ütles ...

aaa, nice one

kaia ütles ...

H.L, sa peaksid juuksekatsumist proovima, ma arvan, et hetkel sulle kõige lähemal(geograafilises, mitte emotsionaalses mõttes) asuva klassivenna juuksed on piisevalt pehmed : )

Hanna ütles ...

nüüd ma saan aru miks sa teatud inimesega ballile ei tahtnud minna, sa oleks juba liiiiga palju kõneainet andnud:D

kaia ütles ...

kuidas/miks/mis kõneainet? (ma täna pisut PIKALDANE) ma loodan, et antud noormehel puudub ligipääs siia.

Angela ütles ...

1.Õige Hanna mine katsu isaste juukseid
2 aga ühel esmaspäeval oli kellelgi teiselgi ilusad pehmed juuksed. Mäletad K.K.
3. kle ma poel ka tähele pannud, ke slõhnaks hästi:D
4 muidu mulle meldib klassiblogi mõte, aga samahästi võime ju orxis kirjutada:D vist

kaia ütles ...

A.A, ma ei mäleta kellel. anna vihjet. ja orks mõnele anonüümseks jääda soovivale neiule ei sobi : (

Hanna ütles ...

kaia, ma loodan, et kõikidel kõrvalistel isikutel peale meie... nelja, puudub siia ligipääs:D:D

Hanna ütles ...

õige angela, kõik lõhnavad halvasti:D:D

Angela ütles ...

hmm noh mäletad ajaloos rääkisime, et ühel poisil, kes kunagi surma ei saa on siidised juuksed:D
aga jahm Karini blogis on palju parem kirjutada, sest siis kuuleb Hõbehääle Oliveri laulmas:D

kaia ütles ...

H.L, räägi, mis kõneainet! ei lõhna halvasti : (

Angela ütles ...

ilmselgelt ma ei ole tähelepannud, et keegi hästi lõhnaks, siouke lehk on lihtsalt üleval:D

kaia ütles ...

ah need siidised juuksed, appi appi appi. hõbehääle-oliver kõlab nagu baari-madis vms.

Angela ütles ...

muide prageu mõtleisn siin, et kõik alga smetroseksuaalides ja praegu vaidleme selle üle, kes lõnba hästi:D väga hea:D naised

Hanna ütles ...

ilmselgelt:D:D

Hõbehääle-Oliver kõlab nagu Superstaari-Norman.

Kaia, "hästi lõhnavast/ilusate papudega/pehmete juustega/madala häälega" kõik need viitavad nagu, et see konkreetne inimene, kelle kohta sa selliseid väljendeid vastaval juhul kasutaks, meeldiks sulle. selle pärast pakuks see näiteks K.V.-le kindlasti kõneainet:D nt praegusel juhul võib ta sind ka süüdistada lausega "Ära sebi mu meest"

Hanna ütles ...

kurat, kaia jõudis baari-madisega minust ette, mu kommentaar oli nii pikk:D

kaia ütles ...

need neli asja olid nelja erineva inimese kohta : D ehk siis ära sebi mu mehi*

Angela ütles ...

mu arust kõik maailma asjad kalduvad M.M poole. Müüril istumine. M&M kommid , siidised juuksed. Joonlauad, Pastakad pliiatsid:D

Hanna ütles ...

erinevate inimeste kohta küll, aga kui rääkida nüüd sellest konkreetsest näitest, "hetkel sulle kõige lähemal(geograafilises, mitte emotsionaalses mõttes) asuva klassivenna juuksed on piisevalt pehmed", siis ta võib öelda "ära sebi mu meest". teadupärast on ta mulle seda tolle konkreetse inimese kohta öelnud, kui sa mäletad.

Angela ütles ...

aga põhimõtteliselt tagasi tulles selle hästi lõhnava tüübi juurde?? Kes seee on???

Hanna ütles ...

ma tahan kaa teaadaaaa

Karin ütles ...

Mida fakki, whats going on? :D
Tead, orkut on mõttetu, kuna kaial seda pole, ja mulle meeldib blogi idee rohkem, andke ideid, mis võiks nimeks panna jms :D

Angela ütles ...

HAKK rulz- Hanna , Angela, Kaia, KArin. on lahedad

Hanna ütles ...

me peaks hoopis msnivestluses rääkima. ei tegelt, need muutuvad alati väga segaseks. mulle meeldib selle blogi kommentaariumi süsteem:)
HAKK:D:D võib-olla hoopis KHAK:D

ja kui me tahaks näiteks arutada vestlust oletame avalikus kohas edasi, siis peaksime me mõtlema välja mingid hüüdnimed kõigile. a'la Tupsu;) ma arvan, et te kõik teate, kes see võiks olla

Karin ütles ...

blogi näeb täpselt 13 inimest.. neist 1 v 2 väljaspool eestit :D
ülejäänud peaksid olema tuttavad, nagu nt oliver, eliis, mammu jms.

Hanna ütles ...

oliver? see ei ole hea mõte.

Karin ütles ...

kas tupsu võiks olla helena?:D

Hanna ütles ...

me peame looma privaatblogi.
muide, 65. postitus. nii palju siis geograafia õppimisest.

Karin ütles ...

:D ma pole nagu kuulnud, et ta käiks
... siin

Karin ütles ...

või blogi vip inimestele, et nagu mõned idioodid (haha, arvake ära kes) ei näeks seda

kaia ütles ...

see, et kõik M.M'ga seostub on vist tema maailmavallutamisplaani osa.

ma ei tea, karinit vist polnud, kui me aliasekaartidega müürile ennustasime. igatahes, üks sõna oli müürsepp.

ma ei tea, kes on tupsu. on helena? ja selle lõhnava tüübi kohapealt..ma ei tea, kallistage läbi kogu klass, saate teada : ) ja mis siin O.A'le ebasobiv on?

Angela ütles ...

ok homme on missioon kõik poisid läbi kallistad:D

Karin ütles ...

http://siutsuitsiid2012.blogspot.com/
kas selline nimi sobiks? kaiale ei meeldinud 2012, kas keegi oskab paremaid numbreid pakkuda?:D
mhm, angela, kohe hommikul ukse ees, käed valla, riided seljast jne:D

kaia ütles ...

suitsiutsiid* muidu on emo

Angela ütles ...

ohhhoo, see käis kiiresti:D

Karin ütles ...

ära sa räägi jah, geo õpik lahti alles esimesel leheküljel :S:S :D

Angela ütles ...

kle , aga prageu lahkun meeldivast seltskonnast. homme loen siis blogi:D

Maria ütles ...

Ma olen nii paljust ilma jäänud.
1) Te räägite nii põnevat juttu
2) Ma vaatasin täna Oprhat ja seal rääkis, et alateadlikult meeldivad naistele mehed mingi kehalõhna järgi. Ja see parfüüm, see on niisama pinnapealne hõng, mis varjutab loomulikke kehalõhnu. Ehk siis mul pole elu ja Oprah on mu nii hea sõber, et helistab mulle ja siis räägime meeste lõhnadest :D

Karin ütles ...

Kas tead Pallas, et Oprah on arvatvasti bi... nii et loodame, et varsti su (seksuaal)iha muutub 180 kraadi! ;D;D

Maria ütles ...

Ah, sellest pole midagi, Oprah mind ei eruta :D
Ja mu sõna mis ma sisestama pidin, et kommentaari lisada on CALKING, nagu walking või talking peaaegu :D